یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
EN

خبرگزاری

تنوع غذایی زائران عتبات عالیات افزایش می یابد

تنوع غذایی زائران عتبات عالیات افزایش می یابد
رییس سازمان حج و زیارت که در صدر هیئتی از مدیران سازمان به عراق سفر کرده است در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت
که در صدر هیئتی از مدیران سازمان به عراق سفر کرده است در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.
رییس سازمان حج و زیارت از بخش های طبخ و نحوه توزیع غذا نیز بازدید به عمل آورد

عباس خداشناس امتیاز به خبر :

آرشیو اخبار