به منظور آسیب شناسی و رفع مشکلات گزارش شده در برنامه غذایی حج 97 نشست هم اندیشی مدیران آشپزخانه های مرکزی و مجموعه استان با حضور مدیر و معاون حج و زیارت استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی حج و زیارت استان در این جلسه که ظهر امروز چهارشنبه 21 آذرماه در محل سالن کنفرانس حج و زیارت استان برگزار گردید ؛ مدیر حج و زیارت استان ضمن قدردانی از تلاش خادمین حجاج در سنوات مختلف در حوزه تامین سلامت زائرین قدردانی نمود و افزود برنامه غذایی مناسب بر اساس علاقه و ذائقه زائرین و متناسب با نوع کالری و حجم آن برای حفظ سلامت ایشان در بازه زمانی حج از مهمترین نکاتی است که باید همه ساله مورد بازبینی قرار گرفته و با آسیب شناسی به بهترین نحو ممکن اجرایی گردد.
لازم بذکر است در این جلسه برنامه غذایی ویژه زائرین در مدینه منوره و مکه مکرمه و ایام تشریق مورد بازبینی قرار گرفت تا برنامه پیشنهادی برای بررسی بیشتر به مرکز ارسال گردد.