یکشنبه 04 آذر 1403
EN

خبرگزاری

سلامتی زائرین عزیز مهمترین اولویت سازمان است

  • 21 مرداد 1396
  • 12:54
  • حج تمتع
  • 0 دیدگاه
  • 204 بازدید
  • Article Rating
سلامتی زائرین عزیز مهمترین اولویت سازمان است

 

حميد محمدي معاون وزير و رئيس سازمان حج و زيارت باتفاق همراهان ، امروز در هفتمین روز حضورش در مدینه منوره از آشپزخانه زین مدینه منوره بصورت سرزده بازديد بعمل آورد. 

به گزارش روابط عمومی ستاد مدینه منوره  حمید محمدی  صبح امروز جمعه 20 مردادماه با حضور در آشپزخانه زین مدینه منوره  ، از نزدیک روند فعالیت و اقدامات انجام شده را مورد بررسی قرار دادند.   

رئيس سازمان حج و زيارت در جريان این بازديد ضمن اخذ گزارش از مدیر آشپزخانه و مسئولین بخش های مختلف با ذکر مواردی کاربردی در حوزه های مربوطه به حساسیت و اهمیت بالای کار آشپزخانه های ایرانی در کشور عربستان اشاره داشت و بر رعایت حساسیت ها در کلیه مراحل تهیه اقلام، طبخ و رساندن غذای سالم به زائر تاکید نمود. 

حمید محمدی مهمترین مسئله  را در سفر سلامتی زائر عنوان کرد که مجموعه خدمتگزاران اعزامی می بایست بر این موضوع مهم تلاش نمایند تا زائرین بتوانند بهترین کسب فیض و معنویت را در سفر داشته باشند و  سیاست سازمان حج و زیارت بر اهمیت طبخ غذایی سالم و مناسب برای زائران ایرانی و افزایش هر چه بیشتر کیفیت غذای تهیه شده در آشپزخانه های مرکزی است . 

مدیر کل حراست سازمان حج و زیارت نیز که باتفاق سرپرست روابط عمومی سازمان و رئیس ستاد مدینه منوره  در این بازدید ریاست سازمان را همراهی می کردند از حضور نماینده حراست سازمان در کلیه آشپزخانه های پخت متمرکز زائران ایرانی خبر داد که وظایف محوله از سوی  حراست سازمان را  منجمله نظارت کامل بر توزیع غذا و ... را در این آشپزخانه ها دنبال می کنند.   

حسین صمدی مدیر آشپزخانه زین مدینه منوره از پخت حدود 7 هزار غذا در این آشپزخانه گزارش داد که این مهم با 32 نیروی کارآمد در حال انجام است و با همکاری خوب مالک آشپزخانه زین نیز کم و کاستی های مربوطه در روزهای ابتدای رفع گردیده و الحمد الله هیچ مشکلی در حال حاضر نداریم. 

ابوالقاسم درامامی مسئول بهداشت آشپزخانه زین نیز  طی گزارشی به ریاست سازمان اعلام کرد همه اقلام وارد شده به آشپزخانه قبل از ورود به چرخه طبخ بررسی میگردد و مراحل مختلف میکروب زدایی و انگل زدایی و کنترل دمای لازم هیتر ها از آشپزخانه تا محل هتل ها و همچنین دمای انبار های مختلف بر اساس استاندارد های اعلامی بطور منظم و دقیق اجرایی می گردد.

لازم بتوضیح است طبق برنامه ریزی غذای گرم برای زائران ایرانی در حج سالجاری در مدینه منوره در دو آشپزخانه زین و دخیل طبخ و توزیع می گردد.

عباس خداشناس امتیاز به خبر :

آرشیو اخبار