پنجشنبه 01 آذر 1403
EN

خبرگزاری

دشمن از تفکر بسیجی لطمه خورده است

  • 29 آبان 1403
  • 14:35
  • ساير
  • 0 دیدگاه
  • 31 بازدید
  • Article Rating
دشمن از تفکر بسیجی لطمه خورده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مراسم گرامیداشت هفته بسیج همراه با قرائت زیارت عاشورا امروز سه شنبه (29 آبان) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی، آقای علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت، جمعی از معاونان و مدیران سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و کارکنان حوزه حج و زیارت در نمازخانه این سازمان برگزار شد.

در این مراسم نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت در سخنانی با اشار به اینکه امام امت (ره) تفکر بسیجی را در عصر حاضر زنده کرد، اظهار داشت: این تفکر امروز آنقدر ارزشمند و رشد پیدا کرده است که در کنار کاخ سفید و دیگر کشورها در ایام عاشورای حسینی شاهد برگزاری روز حسین(ع) و توجه جهانیان به اسلام هستیم.

وی گفت: اگر امروز فاطمیون و زینبیون در جبهه های نبرد با دشمنان اسلام حضور دارند نشات گرفته از تفکر و روحیه بسیجی است که در جهان رسوخ پیدا کرده و دشمن از این تفکر لطمه خورده است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اینکه تفکر بسیجی در دوران پیامبر هم بوده است، برخی از غزوه های آن حضرت و حضور طیف های مختلف در این جنگ ها را یادآور شد و تصریح کرد: تفکر بسیجی تفکری است که در غزوه احد، جانبازی (امام علی) هفتاد ضربه به بدنش خورده است اما پیامبر را تنها نمی گذارد. این تفکر را روح های آزاد و جان های آغشته به محبت اهل بیت از امام خود فرا گرفته اند و امروز در جای جای جهان حاکم می شود.

وی با بیان اینکه این ارتباط و روحیه را خداوند بعد از قرن ها به مردم این دوران عنایت کرده است، افزود: امام راحل نگاه مردم را به دنیا و آخرت تغییر داد و با الهام از این نگاه بود که سردار رشید اسلام وصیت می کند بر روی قبرش چنین بنویسند: سرباز قاسم سلیمانی .

وی تصریح کرد: در دنیایی که همه بدنبال آن هستند با عبارت های عنوان دار خطاب شوند این نهایت تواضع و فروتنی است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه امام امت با وجودی که افضل و برخوردار از علوم مختلف بود خود را بسیجی و خدمتگزار مردم می دانست، تاکید کرد: خودسازی از دانش آموختن سخت تر است و امام در مبارزه با نفس موفق بود .

وی تصریح کرد: تفکر بسجی به این معنا نیست که انسان با عنوان سازمانی بسیج شناخته شود بلکه باید این روحیه و تفکر را در روح و جان خود داشته باشد و آن را زنده نگاه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان اینکه دشمن درصدد است تفکر و روحیه بسیجی را از بین ببرد، به حاضران توصیه کرد محاسبه اعمال خود را هر چند وقت یکبار فراموش نکنند و افزود: خدمت به جامعه و مردم از نظر اخلاقی و روحی از روحیه بسیجی نشات می گیرد.

وی با اشاره به اینکه با الهام از این روحیه امروز بانوان کشورمان ارزشمند ترین دارائی خود که همان حلقه ازدواج شان است برای کمک به مردم غزه و لبنان اهدا می کنند، گفت: ثبات قدم با یاری باریتعالی تحقق می یابد؛ این عزیزان خدا را یاری کردند و خدا هم به آنها ثبات قدم داده است و به مسلمانانی که نزدیک به دو هزار کیلومتر با آنان فاصله دارند کمک می کنند و این بسیار ارزشمند است.

وی تصریح کرد: آمریکا و نوکرانش که خانواده های فلسطینی فراوانی را به خاک و خون کشیده و ازبین برده اند و از گرگ های درنده خوی تاریخ پست ترند در توطئه خود موفق نخواهند شد و ان شاءالله پیروزی امت فداکار و مسلمان در غرب آسیا را شاهد خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه با استناد به روایات از حضرت رسول(ص) و امام علی(ع) به سخنان آن حضرت در باره جهاد تبیین اشاره و تاکید کرد: امروز، روز جهاد تبیین است و مقام معظم رهبری بارها فرمودند که جهاد تبیین خیلی مهم است و باید جدی گرفته شود.

وی گفت: جهاد تبیین امروز در دنیا نمود دارد و با جهاد تبیین بسیجیان غزه ، تنفر جهانی نسبت به رژیم کودکش کش ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه مجاهدت ها و فداکاری های بسیجیان در جبهه های جنگ پیروزی های غرور آفرینی را رقم زد، تصریح کرد: استقامت، کرامت در پی دارد و مردم غزه با الهام از قرآن آن قدر استقامت کرده اند که غربی ها بدنبال آنند، دریابند در آیات قرآن چه نهفته است که اینگونه آنان را تربیت می کند.

وی با اشاره به روایت "لا سبیل أشرف من الإستقامة-راهی گرامی تر از استقامت و پایداری نیست" از امام علی (ع) افزود: هیچ راهی شریف تر از استقامت نیست و مقام معظم رهبری هم فرمودند که هزینه استقامت از سازش کمتر و استقامت با برکت تراست.

بر اساس این گزارش، نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت در ابتدای سخنان خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، بسیج، جبهه مقاومت و ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ، از آن بانوی دو سرا بعنوان یک بسیجی فداکار در راه اسلام نام برد و گفت: زمانی که از آن بانوی بزرگوار در رابطه با علی و از امیر مومنان در رابطه با حضرت فاطمه سوال می شود سخن از دنیا نیست و از یاور خوب برای آخرت یاد می شود.

 

عباس خداشناس امتیاز به خبر :

آرشیو اخبار