به گزارش روابط عمومي حج و زيارت خراسان رضويطي هماهنگی بعمل آمده آقاي ضمیری مدير آشپزخانه ابوتراب کربلا در ماه جاری بهمراه عوامل گروه با مديريت حج و زيارت استان ديدار کردند.
در شروع اين ديدار صميمانه که در محل سالن کنفرانس حج و زيارت استان برگزار گرديد، آقای ضمیری گزارشی از تعداد نیروهای انتخابی و میزان پخت آشپزخانه ارائه داشت .
جواد شاد مدیر حج و زیارت استان خدمتگزاری به زائرین عتبات عالیات را مایه مباهات و افتخار دانست که همه در هر سمت و عنوان در سیستم باید تلاش نمائیم در این مسیر خدمت خالصانه داشته باشیم و بی شک خدمت در آشپزخانه های مرکزی یکی ازبالاترین خدمت هاست که آثار مثبت آن در رضایت قلبی ، آرامش و عبادت زائر نمودار می گردد .
مدیر حج و زیارت استان استفاده بهینه از مواد مصرفی با کیفیت، دقت در پخت و عدم اسراف اقلام تدارکاتی را از اصول خدمت در آشپزخانه ها عنوان کرد و از مدیر آشپزخانه خواست تا نیروهای اعزامی در آشپزخانه بصورت برنامه ریزی شده در هتل ها حضور یافته و در خصوص سرو غذا راهنمایی لازم را داشته باشند و میزان رضایت زائرین را از کیفیت غذای ارائه شده نیز دریافت کنند.